#LAVEUJOVE

ET VOLEM A  #LAVEUJOVE!

Tu, com a jove de Cambrils, ets l’únic i única protagonista d’aquest projecte.

Si tens entre 12 i 35 anys, posa’t en contacte amb nosaltres, volem saber que se’t dóna bé. Des de Joventut confiem en que tothom tenim una habilitat o un talent, a vegades només ens fa falta reconèixer-ho i que creguin en nosaltres.

Pots explicar-nos la teva habilitat a través del formulari que trobaràs a sota.

Amb tu volem alçar la veu jove de Cambrils!

El projecte té com a objectius principals: mostrar la visió positiva del jovent del nostre municipi i mostrar el talent de les persones joves cambrilenques.

Per què la visió positiva? I per què ara? Per nosaltres sempre ha estat present la idea de mirar de transmetre visions positives dels i les joves, però no les teníem organitzades o agrupades en un projecte, la tractàvem com a idea transversal i poc visible al cap i a la fi. I en aquests moments que vivim que pensem tant importants per cuidar-nos entre nosaltres pensem que és un bon moment per fer-ho; de fet sempre és bon moment per fer reconeixements. Hi ha una tendència generalitzada a expressar que les persones joves això o allò en negatiu. Però els nois i noies joves també es posen la mascareta, també estan patint, també estan cansats, també volen que arribin moments millors, també tenen molt a  dir i aportar. El col·lectiu jove ha estat castigat en algunes ocasions per l’opinió pública, i el projecte vol capgirar la imatge negativa que s’hagi pogut crear del jovent, mostrant la vessant més col·laborativa i positiva enmig d’una pandèmia mundial.

I el talent…, entenent el concepte des d’una vessant àmplia i integradora, ja que tothom té aptituds innates o bé que pot aprendre. A través del programes endolla’t i akadèmia oferim aquest coneixement propi als joves per explorar-los si encara no els tenen clars.  De fet, això es relaciona amb un dels nostres lemes de cercar la millor versió d’un/a mateix/a.

Aquesta és una forma diferent de seguir connectats als nois i noies de Cambrils, acostumades a trobar-nos a l’Ateneu, en activitats de convivència…que d’un temps cap a aquí no podem fer, però ens podem trobar d’una altra manera de com la veníem fent.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
Detalls
× Pregunta'ns