Gerard Amigó

El Gerard és un lleidatà establert a Cambrils que treballa a la Ràdio del nostre municipi des de fa quasi un any.

Va estudiar Periodisme a l’autònoma de Barcelona, i abans d’acabar la carrera ja va trobar la seva primera feina a una ràdio local d’Agramunt, d’on són els seus pares. Amb només 27 anys ja ha treballat a dos ràdios locals, a RAC1 substituint l’equip del Jordi Basté, a un diari digital lleidatà, a la TV Vendrell i a la ràdio ciutat de Tarragona. Fins que ha acabat aterrant a la Ràdio Cambrils, on assegura trobar-se molt a gust i tenir el seu espai per proposar i crear noves seccions. Tot i que la seva feina és de redactor, és un professional molt polivalent, i el podeu escoltar gravant falques, fent trucades, redactant notícies o fent entrevistes, com les que ens fa a la secció de joventut que podeu escoltar quinzenalment.

És un enamorat de l’esport i de la música. Juga al pàdel i no pot amagar que juga per divertir-se, però també per guanyar. De fet, a banda de la seva feina a Cambrils, els caps de setmana treballa a Barcelona, retransmeten partits de futbol sala.

Pel que fa a la música, reconeix que “la vida sense música no tindria sentit”, i li agrada escoltar-la, ballar-la i fins i tot cantar-la. Així que si voleu trobar al Gerard a la festa major, no busqueu a la barra: és dels que no deixar de moure l’esquelet!

Gràcies, @gerardamigof per deixar-nos canviar els papers per un dia, com a entrevistador ets genial, però ser entrevistat no se’t dona gens malament!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @gerardamigof

Detalls
  • Contacta

    @gerardamigof

× Pregunta'ns