Paula Ruiz

La Paula Ruiz és una jove cambrilenca, que actualment està vivint a Barcelona. La paraula “always” l’acompanya en el seu dia a dia, i és que “always” té alguna cosa en ment a fer.

Va estudiar el grau de cine, un curs que li va permetre conèixer com fer un curtmetratge a base de fer-ne a l’escola. L’últim curs va crear “Lucía y el meteorito”, un curt que “lo presentamos en todo lo que existe” i el van seleccionar per un festival d’Alacant i un de Saragossa. Una experiència molt gratificant per totes les persones que van participar en aquest projecte, ja que van rebre el reconeixement d’altres persones per la feina ben feta i per un curt que transmet tant, en poc temps.

Després va estudiar un màster d’Storyboard, una experiència que l’ajuda a obrir la ment a l’hora de gravar, perquè l’Storyboard té formes de gravar que habitualment no consideres a la vida real.

Amb tot el seu bagatge va decidir fer un curt ella sola. Va contactar amb Joventut Cambrils per demanar una subvenció i poder fer front al cost econòmic del rodatge. Va crear “Princesa” un curt que parla de l’expressió de gènere. El que més li agrada de tota la feinada és el guió i la direcció. El guió li surt molt fluït, ja que acostuma a tractar temes que ella mateixa es qüestiona. En aquest cas, ella sempre s’ha qüestionat la seva feminitat i d’aquí va sortir el curt “tu expresión de género no influye en quien eres”. La direcció, ho porta a la sang, ja que sempre li agrada tenir-ho tot controlat. Això si, la producció tot i que ho sap fer, és la part que li confia a un altre professional, perquè sincerament, no ho vol fer.
Aviat podrem veure Princesa, perquè ja estan fent la postproducció.

Cada cop que finalitza un curt, el defineix com “ese es mi hijo bastardo, tiene 150 mil errores, y ahora quiero otro”. Cada feina que fa li serveix d’aprenentatge per millorar en la següent, i cada cop es torna més exigent “aprendizaje always”.

@pauruser moltes gràcies per aquesta estona. Tenim moltes ganes de veure @princesacorto. Continua jugant al joc de la confiança amb els altres, amb tu i amb tot el que fas!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @pauruser

Detalls
  • Contacta

    @pauruser

× Pregunta'ns