Adrià Stanic

L’Adrià és un jove cambrilenc de 20 anys que està estudiant 1r de Gestió d’Allotjaments Turístics a @ins_ehtcambrils

La història dels seus orígens és d’aquelles que entretenen: va néixer a Lleida i al cap de 2 anys va marxar a viure a Escòcia amb la seva família, on va passar gairebé tota la seva adolescència. No va ser fins als 15 anys que ell i la seva família van canviar el paisatge escocès pel cambrilenc.

És trilingüe (català, castellà i anglès) i escoltar-lo parlar de les seves arrels enamora per la barreja cultural que transmet.

L’Stanic, com el coneix la seva gent, és amable, tossut i constant, i té dues grans passions que es treballa amb determinació: el futbol i la música.
La primera afició li ve de família, ja que el seu pare ha estat futbolista professional, i tot i que ell es va animar tard (fa cinc anys que hi juga), reconeix que se li dona molt bé i el fa sentir satisfet.
La segona passió, la música, és la que ara li pren més temps (juntament amb els estudis), i no va ser fins fa 3 anys que es va animar a rapejar per primer cop. Gràcies al seu alter ego a l’escenari, @ogstvnix , té via lliure per parlar del que vol com vol: «puc fer el que vulgui a les meves cançons».

Ell mateix rapeja, grava i edita el que canta, i tots els seus esforços van dirigits a tenir el seu propi estudi de gravació a casa. Batalla per ser autosuficient, i tot i que valora molt la feina dels i les productores, el seu somni és crear de principi a fi una cançó.

Té un canal de Youtube, ogstvnix, on fa dos anys va penjar la seva primera cançó (Drop It Low, amb la col·laboració de @Bxbydragon i produït per @goodgun) i va arribar a més gent de la que pensava, fet que el va animar a seguir creant, rapejant i fent featurings amb més artistes. Està preparant una mixtape, i acaba de penjar un videoclip al seu canal que ha gravat i produït ell sol. Tot un èxit.

Com bé diu l’Stanic, res passa perquè sí, tot el que li ha ocorregut al passat l’ha portat al moment que està vivint, i així ho agraeix i gaudeix. Segueix creant amb aquesta força!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns