Laurine Marimon

La Laurine Marimon és una jove cambrilenca. Té 16 anys i està estudiant 1r de Bat al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

És una apassionada de l’esport, en concret de l’Atletisme. Porta des dels 7 anys practicant-lo. Va provar aquest esport per primer cop al club d’atletisme de Cambrils i 2 anys després va continuar la seva carrera esportiva al club d’atletisme de Tarragona, on ha estat fins ara.

La seva dedicació, compromís i motivació li ha fet arribar molt lluny. L’any passat va demanar una beca per entrar al Centre d’Alt Rendiment de St Cugat, i des de llavors compagina moltes hores d’entrenament amb els seus estudis de batxillerat.
Entrena 2 hores i mitja 5 dies a la setmana, i en moltes ocasions els caps de setmana ha d’anar a competir. Els dies que competeix, té el seu propi ritual: li agrada arribar amb temps i escoltar música, ja té una llista de música que la tranquil·litza, però a la vegada la motiva.

Tot el seu esforç s’ha reflectit en els resultats dels campionats d’Espanya en pista coberta: 1ª posició en salt de llargada i 4ª en triple salt. Tot apuntava que tindria l’oportunitat de mostrar de nou el seu talent als campionats europeus, però la pandèmia ha afectat en la celebració d’aquest esdeveniment.

La crisi COVID no només s’ha notat en la cancel·lació de campionats, també en l’absència de públic a les grades, com comenta la Laurine: «sense públic les competicions són més avorrides, no hi ha caliu».

Arribar lluny en aquest esport sempre ha sigut el seu somni; l’atletisme l’ajuda a saber on es troba el seu límit.

Gràcies,@laaurinelisa confiem i desitgem que el teu límit està molt més enllà d’on has arribat fins ara!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @laaurinelisa

Detalls
  • Contacta

    @laaurinelisa

× Pregunta'ns