Marta Moya

La Marta Moya té 20 anys i és una jove cambrilenca amb un gran ventall d’aficions.

Va estudiar el CFGS de Salut Ambiental, i reconeix que costa trobar feina en aquest àmbit perquè demanen molta experiència laboral i “és impossible tenir-la quan acabes el curs”.

Aquest any ha decidit fer un any sabàtic en relació als estudis, però la realitat és que és de tot menys sabàtic: té tots els dies ocupats entre la feina i altres activitats.

La Marta dedica part del seu temps en treballar el seu creixement personal. Fa 3 anys que participa al projecte d’educació emocional de Joventut anomenat l’Akadèmia, i defineix aquest espai com “un lloc on mai et sents jutjada quan expliques els problemes personals. M’he conegut internament i he après a estimar-me”.

Sempre li ha agradat jugar a futbol, però mai s’havia atrevit a formar part de cap equip per vergonya a les etiquetes. I és cert que fins que no ha pogut expressar obertament la seva orientació sexual, que la defineix com a bisexual, no s’ha atrevit a jugar en un equip de futbol.
Actualment es sent molt orgullosa d’ haver superat aquesta etapa, i està jugant a l’Astorga de Reus. Reconeix que ha estat un procés difícil, però ara és conscient que tots els límits se’ls posava ella mateixa, i que el tema de les etiquetes era més aviat una creença personal.

A dia d’avui la Marta es sent lliure, es dedica molt temps a ella mateixa i ha après a “riure” dels comentaris fora de lloc que fan algunes persones.

@martaamoya28 moltíssimes gràcies per explicar-nos obertament la teva experiència, gaudeix de la teva llibertat i deixa’t fluir sense límits!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @martaamoya28

Detalls
  • Contacta

    @martaamoya28

× Pregunta'ns