Abel Romero

L’Abel Romero és un jove decidit i responsable de 21 anys.

Actualment treballa i s’està formant per complir un objectiu de futur que el motiva: vol formar part d’un cos policial.

L’Abel va estudiar el bat científic i volia continuar amb un grau universitari de seguretat, però el fet d’ haver escollit aquest bat li va impedir poder accedir al grau que volia i finalment es va matricular a dret (carrera que tampoc l’apassiona).
És ara amb aquesta experiència, que pot fer la reflexió de la importància d’escollir bé els estudis enfocats a la sortida professional: «a principi del bat ningú et diu que has de fer».

Aquest any ha decidit no matricular-se a la uni i centrar-se en el seu objectiu: preparar-se bé l’oposició per accedir al cos policial i continuar treballant com fins ara. L’any passat combinava el seu temps entre la uni, estudiar opos i treballar, i evidentment no li donava la vida.

En aquesta decisió de ser policia té de referent al seu pare, amb qui ha pogut veure com és treballar en aquest àmbit i això li ha fet engrescar-se per formar-ne també part. Creu que té molt a aportar, sap que arribar a casa sabent que ha ajudat algú li farà sentir bé «darrere de cada uniforme hi ha una persona amb sentiments i una vida, i això no es pot evitar».

Ànims @abeel_rt , estem segures que aconseguiràs tot el que et proposis!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @abeel_rt

Detalls
  • Contacta

    @abeel_rt

× Pregunta'ns