Oscar Peñaranda

L’Oscar és un jove cambrilenc i té 24 anys.

Aquest any vol preparar-se la prova per l’accés de major de 25 a la universitat per fer el Grau d’INEF. Fa un temps no li hauria rondat pel cap estudiar això, però el bullying que ha estat patint per la seva orientació sexual i el seu cos, li ha fet arribar aquí.

L’Oscar fa un parell d’anys es va presentar a un programa televisiu en relació amb la imatge personal, i es va sentir molt recolzat i apoderat. Va continuar el seu currículum televisiu, però l’experiència va ser molt diferent. Va començar a ser víctima de moltes crítiques a través de les XXSS, criticant el seu físic i la seva orientació sexual.

Es sincera explicant-nos que després d’aquests incidents, va començar a obsessionar-se amb el seu físic, fins al punt d’aprimar-se en dos anys 54kg, a base de jornades intensives de gimnàs, i una dieta estricta. Molta força de voluntat i autoexigència.
Vol conscienciar sobre la gran influència que té la imatge que un/a mateixa projecta a les xarxes socials, i lo perillós que pot arribar a ser quan el públic que hi ha darrere són persones joves: “las fotos se suelen editar, lo que se ve no siempre es verdad”.

A dia d’avui, encara està en procés d’estimar-se, i continua cuidant-se fent exercici com a mètode de vida. Ens regala un consell per algú que no es senti còmode amb el seu cos: “Quiérete tal y como eres, y si quieres adelgazar que sea proque tú lo has decidido”.

En l’actualitat segueix fent col·laboracions amb diverses marques com a model, sense deixar de tenir present que intentar agradar a tothom és un objectiu impossible. “Ahora me visto como me da la gana. Antes no, porque tenía miedo, y el miedo no deja vivir.

Gràcies, @principefit per aquest relat tan sincer i per tenir la valentia de compartir-lo.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @principefit

Detalls
  • Contacta

    @principefit

× Pregunta'ns