Adrià Martínez

L’Adrià Martínez és un jove cambrilenc, amable i amb uns objectius de futurs bastant decidits.

Enguany ha fet les PAU, i la seva nota no ha passat desapercebuda a la província de Tarragona, ha tret un 9.7 de 10 i un 13.8 amb les ponderacions.
Ens explica que no s’esperava treure aquesta nota, tot i que, les persones del seu voltant si confiaven que destacaria segur “a vegades confien més en tu les persones del teu voltant que tu mateix”.

Quan va seure per començar els exàmens, per un moment va sentir que no sabria respondre res, fins que s’ho va mirar amb més calma i a partir d’aquí va reconèixer que no era tan complicat, “és més la por que et transmeten els profes, el primer dia de classe de 2n de bat ja ens van començar a ficar por al cos per la sele”.

Ens regala un consell per les persones que l’any vinent faran les PAU; “que no ho deixin tot pel final, no només t’ho has de currar a la sele, és durant tot el bat”. De fet, l’Adrià creu que encara podria haver tret millor nota si s’hagués preparat millor història, reconeix que és l’assignatura que es va deixar més pel final.

L’any vinent començarà el doble grau de filologia clàssica i hispànica a Sevilla. Té moltes ganes de marxar per l’experiència, encara que sap que trobarà a faltar als seus amics i amigues i a la família.

En un futur li agradaria dedicar-se a la docència. De petit sempre ha volgut ser profe “sempre m’ha agradat ajudar a la resta”. Actualment fa classes de repàs de Grec, i de totes les assignatures de l’Eso.

@adri.mj5 moltes gràcies per aquesta estona, gaudeix molt de l’estiu, i molta sort a la nova etapa universitària, no tenim cap dubte que la gaudiràs moltíssim!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @adri.mj5

Detalls
  • Contacta

    @adri.mj5

× Pregunta'ns