Dania Domínguez

La Dania Domínguez és una jove cambrilenca molt extravertida.

Va néixer a La Rioja, però va venir a viure a Cambrils quan estava estudiant 4t de primària (verbalitzar-ho l’ha fet reflexionar dels anys que han passat i els canvis que ha viscut en tot aquest temps). Actualment està estudiant 4t d’ESO al Ramon Berenguer IV.
Recorda l’arribada a Cambrils com una etapa difícil de molts canvis, però a poc a poc s’ha anat adaptant fins a tal punt de no voler sortir de Cambrils.

És molt participativa i empàtica, l’apassiona ajudar a la gent. Fa 3 anys que forma part del nostre equip d’Agents de Salut, i està encantadíssima. Li agrada aprofitar el seu temps lliure per formar-se. Defineix Agents de Salut com una oportunitat d’aprendre més i de conèixer gent nova. Sempre anima als seus amics i amigues a formar part d’aquest projecte perquè també ho puguin gaudir.

A banda de l’habilitat innata que té per ajudar a la gent, també en té un altre: li agrada molt escriure, sovint és la seva manera de desfogar-se. Escriu històries totalment externes a ella, però sempre reflecteix com se sent ella en aquell moment a través d’altres personatges. En el curs passat va quedar primera a la fase provincial de Tarragona al concurs de Joves Talents de relat curt de Coca-cola.

Moltes gràcies, Dania, per regalar-nos aquesta estona, endavant amb tots els teus propòsits… tens les portes de l’Ateneu obertes de bat a bat!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns