Ingrid Suárez

La Ingrid Suárez té 21 anys i és una jove cambrilenca autodidacta i segura de sí mateixa.

Sempre ha tingut una relació estreta amb la música. Va estar a l’Escola de Música de Cambrils des dels 4 fins als 12 anys fent flauta travessera “vaig fer de tot, no tenia temps a la tarda per res més”.

Un cop va deixar l’escola de música, va continuar aprenent però pel seu compte. Sempre havia volgut aprendre a tocar la guitarra, i així ho va fer.

Va aprendre a través de tutorials del YouTube. Reconeix que té molta facilitat d’aprenentatge, i això li ha facilitat l’aprenentatge per tocar la guitarra.

Ens revela que el confinament no se li va fer gens pesat, ja que per ella va ser temps lliure per poder dedicar a la música. A banda de tocar la guitarra, també fa composició. Sempre ha de tenir el mòbil o algun paper a mà, per anotar allò que li ve al cap, i això potser en qualsevol moment, en qualsevol lloc. Reconeix que compondre té més complexitat que aprendre a tocar la guitarra.

Enguany, ha començat de nou a l’escola de música, per preparar-se les proves per entrar al conservatori de Vila-seca. A més, està estudiant el CFGS Recepció d’Hotel a l’Escola d’hoteleria, per poder treballar i així pagar-se el conservatori.

A més, té un altre projecte en ment molt bonic. No us explicarem gaire, perquè d’aquesta manera serà ella mateixa qui ho expliqui quan ho porti a terme, però us avancem una mica perquè us feu una idea. Li agradaria fer un podcast per promocionar altres músics que ha conegut ella mateixa a base d’escoltar molta música, i fer-se promoció i créixer conjuntament. “Hi ha molta gent que fa música, i passa desapercebuda”

A banda de la música, també li agrada fer excursions per la muntanya. Això l’ajuda a recarregar piles, perquè si ara té una cosa clara, és que vol i necessita dedicar el seu temps a aprendre el màxim de coses per poder fer la seva pròpia música.

@ingrid.s00 moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquesta estona! Molta sort en la prova i t’encoratgem perquè persegueixis els teus somnis!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @ingrid.s00

Detalls
  • Contacta

    @ingrid.s00

× Pregunta'ns