Izan Rosa

L’Izan Rosa té 14 anys, i és un jove xerraire, eloqüent, sincer i molt presumit.
Li agrada qüestionar-s’ho tot, i no donar res per segur. Està enamorat del seu gos Odin (a la foto), que l’ajuda a sortir de casa quan no en té ganes, “m’ajuda a esforçar-me”.

Des de ben petit ha sentit que algunes persones es dirigien a ell com “afeminat”, amb un to d’insult i menyspreu. Ell mai ha estat d’acord en el fet que les persones utilitzin els gustos personals, preferències o orientació sexual d’algú com un insult, i sap molt bé del que parla, per desgràcia.
Quan va voler compartir a casa la seva orientació sexual va haver de passar vergonya i una mica de por, pel “què diran”. Tot i que l’acollida va ser molt bona i ha tingut suport familiar, sempre ha notat aquesta condescendència de les persones més grans cap a ell, com si haguessin de sentir pena. Però l’Izan se sent molt orgullós de qui és.

El que sí que li fa llàstima és haver sentit por en alguna ocasió per caminar sol de nit, o saber que hi ha persones que pateixen assetjament per la seva orientació sexual. Sembla increïble, però això encara està passant.

No li agraden les etiquetes, creu que tothom ha d’experimentar lliurement qui és i què li agrada, ja que “les etiquetes només són una paraula, no reflecteixen els sentiments que hi ha darrere”. Tampoc creu que la roba hagi de tenir un gènere assignat, o el maquillatge: “cada persona hauria de poder fer el que vol amb llibertat”.
Li agrada dialogar, solucionar els conflictes parlant, i té molt clar què vol i a qui no vol a la seva vida. Reconeix que darrerament està canviant, ja que s’està centrant a expressar-se lliurement, ser més ell i no seguir a ningú. Li encanta l’autenticitat, i s’està reconciliant amb les parts d’ell que no li acaben d’agradar.

Endavant @its.odinyizan_020 amb el teu procés d’apoderament i alliberació, ets una persona molt autèntica que té molt a dir!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @its.odinyizan_020

Detalls
  • Contacta

    @its.odinyizan_020

× Pregunta'ns