Paula Hervàs

La Paula és una cambrilenca de 17 anys que transmet confiança, alegria i paciència.

Va començar a estudiar el CFGM de persones en situació de dependència perquè té molt clar que ajudar a qui ho necessita és la seva vocació, però reconeix amb una sinceritat abrumadora que els coneixements la van sobrepassar.

Després de fer diversos cursos i formació (la Paula no para mai), li va arribar a través de la seva tieta informació de la Creu Roja de Salou, i a partir de llavors la seva vinculació amb aquesta entitat no ha parat de créixer: formacions, cursos, recollida d’aliments, tallers, etc.

Reconeix que és tímida, i s’està preparant per ser ella qui imparteixi els tallers, sobretot els que fa amb infants, col·lectiu que li dóna mota vida i la fa aprendre molt sobre ella mateixa. Un dels aprenentatges més importants que ha fet darrerament, també gràcies al projecte d’Endolla’t, és que, en moments de crisi, aprendre a parar, ordenar les idees i després actuar.

I és que sense voler-ho, la Paula va deixant caure veritats irrefutables: “si estàs tancada a la vida, no podràs arribar als teus objectius”, o “hem de ser agraïdes i tenir empatia perquè vida només en tenim una”.

L’any passat també va fer teatre al projecte l’Estenedor, i afirma que es va sentir tan lliure que va arribar a ser “una altra Paula”: es va relaxar, va gaudir i va aprendre molt.

És sincera i transparent, i quan es desborda, arriba al seu límit i s’enfada amb algú, té la necessitat de demanar perdó perquè sap que cap persona es mereix que la tractin malament. Si no ho fa, sap sentir-se el nus a la gola, i sempre se’l reconeix, per això és valenta i demana perdó. Així se’n deslliura.

Gràcies @paulaaah_07 per aquesta conversa tan reveladora, i molta sort en la teva nova etapa a l’Escola d’Hoteleria. Segueix aprenent!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @paulaaah_07

Detalls
  • Contacta

    @paulaaah_07

× Pregunta'ns