Irati Vidal

La Irati Vidal és una cambrilenca establerta a Barcelona que desprèn seguretat, decisió i valentia.

Des que era petita que ha estat una enamorada de l’esport: li agrada practicar-lo i mirar-se’l. Tant és així, que quan va finalitzar la carrera de periodisme, es va especialitzar amb el Màster en periodisme esportiu, què li va permetre dedicar-se a aquest món que tant l’apassiona.

Té dues feines: una al @elperiodico_cat i l’altra a @mediapro , on des de fa 4 anys retransmet en directe partits i fa entrevistes i publica reportatges.

La Irati es mou amb naturalitat en un sector molt masculinitzat (tant en l’esport de competició com en el periodisme esportiu), i gràcies a la passió que sent per la seva feina, al seu esforç i al seu treball professional ha arribat a ser la tercera dona en la història d’Espanya en narrar un partit de futbol en directe.
I és que ella va fent sense descans, passa de puntetes pels seus èxits, i és molt conscient de l’esforç extra que ha de fer com a dona en un sector dominat pels homes. «El món de la competició ha estat més predominat per homes, i en conseqüència també ha estat explicat per homes». Afirma que té la sort de treballar en dues empreses que aposten per la, cada cop més, visibilització de les dones, siguin com a esportistes o com a periodistes.
Sigui com sigui, la Irati seguirà sent una jove decidida i pionera que amb el seu esforç i professionalitat aconsegueix arribar a les metes que es proposa.

@iratividalasla gràcies per ensenyar-nos que tot és possible si una s’ho proposa!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @iratividalasla

Detalls
  • Contacta

    @iratividalasla

× Pregunta'ns