Simon Rovira

El Simon és un jove cambrilenc i té 19 anys.

Qui el coneix sap que és una persona alegre, positiva, pacient i carismàtica. A més, té el do d’ajudar a tothom que ho necessita.

Enguany s’ha graduat en l’ESO. Algun cop li va rondar pel cap abandonar el curs, però finalment va treure força i motivació d’acabar-ho per poder continuar i accedir al CFGM d’Electromecànica, ja que li agradaria dedicar-se professionalment a aquest món.

El Simon és un noi molt actiu, té un gran ventall de coses que li agraden fer, com cuinar, fer-se càrrec dels seus gats (que sempre se la lien parda), entre d’altres. Tot i això, també li agrada trobar moments per estar tranquil i escoltar música, habitualment escolta Ñengo «flow», Bad Bunny i altres grups d’aquest estil.

Ens explica que no pot sortir de casa sense una bona combinació de roba, vestir-se sense combinar, seria com anar descalç o a mig vestir. Fins i tot té creat un highlights a l’Instagram amb els seus oufits, els quals defineix casual/urbà.
Fa poc va descobrir que també li agrada el món de la fotografia, s’entreté molt a trobar l’enquadre perfecte i després en l’edició de la foto. Des que els seus amics i amigues coneixen aquesta habilitat del Simón, li demanen de tant en tant que els hi faci un «sesioneo» de fotos per utilitzar-les a les seves xarxes, i evidentment, ell ho fa encantat. Podeu veure les fotos a @photographersrm.02

@simonrm_02 gràcies per compartir aquesta estona amb nosaltres, i continua deixant la teva petjada per allà on passes!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @simonrm_02

Detalls
  • Contacta

    @simonrm_02

× Pregunta'ns