Eduard Mir

L’Eduard Mir és un jove que destaca amb la seva sinceritat, li agrada anar sempre de cara i amb la veritat.

Actualment té 17 anys i està estudiant 1r de bat a l’EIC, però l’any vinent vol continuar els estudis a la Mar de la Frau. En un futur vol formar-se en l’àmbit de la Biologia, perquè li encanten els animals, en especial els rèptils.

Fa uns anys que juga a Rugby, aquest esport l’ajuda a alliberar tensió i desestressar-se, d’alguna manera és la seva teràpia. Aquest any ha necessitat trobar espais on sentir-se bé, ja que ha tingut una temporada una mica complicada. I buscant aquests espais va descobrir l’Endollat, el projecte d’educació emocional que fem a l’Ateneu. Agraeix haver gaudit d’aquestes sessions, perquè l’han ajudat a sentir-se millor i a aprendre recursos per gestionar les emocions.

Ens explica que no li agraden els canvis, li agrada mantenir una rutina, però quan decideix canviar és molt ferm en la seva decisió. Va marxar a estudiar 3r de l’ESO a Irlanda, tot i que era un canvi molt gran, marxava amb l’objectiu de millorar el seu anglès. I és evident que ho va aconseguir. L’experiència viscuda va tenir aspectes positius i negatius, així i tot es queda amb la part positiva, que són les bones amistats que va fer.

La pandèmia l’ha afectat en dos aspectes; un és que va haver de venir abans d’Irlanda pel tema del confinament, i va haver d’acabar les classes en línia des de casa seva.
L’altre és que ha hagut de canviar la manera de jugar a Rugby, ara fan “Rugby touch”, que vol dir un Rugby sense contacte físic. Tot i que és una manera diferent, s’ha adaptat a jugar així, però reconeix que té ganes de tornar al contacte físic.

Edu, moltíssimes gràcies per compartir aquesta estona amb nosaltres, ha estat un plaer tenir aquesta conversa amb tu!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns