Ana Sánchez

L’Ana Sanchez té 18 anys i és cambrilenca de tota la vida. És molt empàtica, dolça, impulsiva i nerviosa. Diu que és tímida, però “cuando conozco a la persona soy muy loca”.
Reconeix que li agrada Cambrils, però sobretot amb el moviment que té a l’estiu; els hiverns es fan una miqueta llargs i solitaris…

Quan li preguntaven de petita a què es volia dedicar, mai sabia què respondre, fins que per casualitat va fer el curs de monitora de menjador, i tot va canviar.

Aquesta formació li va fer veure que la seva passió és treballar amb infants. Li va agradar tant que en l’actualitat està a punt de finalitzar el curs de coordinadora de menjador (és la noia més jove de tot el grup!). S’estima tant la seva feina que ella no concep el moment de menjador com un espai on tan sols es menja, és un espai on s’educa i es comparteixen valors des del lleure, amb molta empatia, amor i paciència.

Ha fet el projecte educatiu sobre salut mental, ja que creu que “no se aborda lo suficient este tema con ninos y niñas pequeñas, no se le da la importància que tiene”. A més, creu que després de la pandèmia, és més necessari que mai parlar obertament sobre salut mental.

Moltes gràcies per la teva entrevista @_ana04_ , els menjadors de les nostres escoles necessiten treballadores apassionades i enèrgiques com tu. Enhorabona!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @_ana04_

Detalls
  • Contacta

    @_ana04_

× Pregunta'ns