Miguel Zambrano

El Miguel Zambrano és un jove amb multitud de virtuts, li agrada la música, en concret tocar la guitarra, estar amb els seus amics.., però destaca en la seva personalitat, sempre posa molta consciència en fer el correcte.

Aquest últim temps s’ha dedicat a trobar la seva millor versió, gràcies a una persona que el va acompanyar durant temps i amb el fort suport dels seus millors amics, que entre tots li van fer reflexionar molt en aquest aspecte, la qual cosa agraeix moltíssim.

Va néixer a Veneçuela, i va arribar a Cambrils quan tenia 14 anys, ara en té 18. Recorda l’adaptació una mica complicada per les relacions socials, no acabava de trobar el seu grup d’amics i això se li feia una muntanya «llegué a preguntarle a mis padres como se hacen amigos».
Passat un temps va trobar el seu lloc, i ara, reconeix que té molta facilitat per adaptar-se en espais fora de la seva zona de confort. Troba a faltar els seus amics i la seva família que es van quedar a Veneçuela, és per això que no descarta tornar-hi algun cop per visitar-los, però de moment no per tornar a viure «la situación está muy complicada allí». Ens explica la diferència del toc de queda que vam viure aquí pel confinament, amb els 6 mesos de toc de queda que van viure allà per la situació del país, aquí t’arriscaves a què et posessin una multa, allà t’arriscaves que algú et fes mal.

Aquest estiu s’ha format com a monitor de lleure al curs que hem fet a l’Ateneu, assegura que pot aportar molt fent monitoratge. Té una sensibilitat molt especial a l’hora de cuidar i atendre algú. A casa és el germà gran, té una germana a qui cuida i acompanya diàriament, més del que normalment fa un germà perquè necessita cures especials, i aquesta experiència ja fa que alguna tasca de la feina de monitor la tingui més que consolidada.

També s’està formant en el món de la informàtica, ara començarà el CFGS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, el seu pare és informàtic, i ens queda clar que és tot un referent per ell.

@zambranocmiguele moltíssimes gràcies per compartir amb nosaltres la teva experiència, segueix sent la teva millor versió!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @zambranocmiguele

Detalls
  • Contacta

    @zambranocmiguele

× Pregunta'ns