Agent de salut

COMENÇA LA TERCERA EDICIÓ DEL PROGRAMA AGENTS DE SALUT!

Si ets jove, vius a Cambrils i estàs estudiant qualsevol curs entre 2n d’ESO o 2n de BAT (també cicles formatius!), no et perdis aquest projecte! Aprendràs sobre sexualitat, afectivitat, qüestions de gènere, consum de tòxics… i molt més!

No ho dubtis, inscriu-te a través del formulari que trobaràs a sota.

Aquest any disposareu de tot el contingut en format virtual, però per qui trobi a faltar els espais de trobada, no patiu! Tenim reservades dos sessions presencials que no us deixaran indiferents!

INFORMACIÓ DESTACADA

El projecte d’agents de salut consisteix en la creació d’un grup de joves dels diferents instituts del municipi que, de manera voluntària, s’ofereixen a ser referents en l’àmbit escolar de temes clau com la sexualitat i afectivitat, l’assetjament escolar i la prevenció en el consum de tòxics. I aquest any com a novetat s’inclou l’àmbit de l’ús i abús de les pantalles i les xarxes socials.

El grup rep una formació que els acredita com agents de salut en l’àmbit escolar. A més, han de signar un compromís de responsabilitat i confidencialitat, on també s’especifica que en cap cas tenen la responsabilitat d’atendre casos ni donar solucions als companys i companyes, sinó més aviat derivar-los al professional corresponent.

En el cas dels i les alumnes de batxillerat i cicles formatius, se suma la possibilitat de tenir presència a les Festes Majors de Cambrils.

En aquesta edició del projecte s’ha posat en marxa el Punt Sexesentit, un estand informatiu amb l’objectiu que les pròpies persones joves del municipi duguin a terme tasques de prevenció i actuació davant les agressions sexistes i prevenció del consum de tòxics en context d’oci nocturn.

Aquest projecte s’estructura en l’àmbit de salut que es treballa a través del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020, responent a la promoció d’accions i formacions de prevenció, conscienciació i informació sobre aspectes lligats a la salut protagonitzats pels propis joves.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
Fotos
Detalls
× Pregunta'ns