Adrià Montes

L’Adrià Montes és un jove cambrilenc de 17 anys que està estudiant 1r de Bat.

És vogador al @remcambrils i en aquest esport com en la vida, és polivalent i resolutiu, ja que tant pot anar a estribor com a babor. Tot i això, tothom tenim preferències, i la seva sense dubte és estribor.

Però l’Adrià no només és esportista, també té una altra gran passió: la màgia.

Recorda que de més petit ja li cridava l’atenció els espectacles a la @la_teca_teatre, i les obres del Mago Pop o del Mag Lari, però no va ser fins que el seu pare li va fer un truc de màgia d’aquells que es veuen de ben a prop, que va sentir que realment l’atreia de veritat.

Només li va faltar trobar-se per casualitat una baralla de cartes per casa, per no deixar de practicar i aprendre trucs i estratègies.

El seu millor jutge i aliat és el seu germà petit, també aficionat a la màgia, i és que entre tots dos es van aconsellant i mostrant dia a dia les seves millores. Quan no practica davant el mirall o gravant-se amb el mòbil, ho fa davant del seu germà.

L’Adri és constant i decidit, i la màgia l’està ajudant molt a treballar aspectes més profunds de la personalitat, com la confiança en un mateix, a guanyar autoestima, a controlar els nervis, a perdre la vergonya… i a saber dir que no. Un bon mag ha de saber dir que no, i dirigir les peticions del públic en allò que a ell realment li interessa.

I és que la màgia també li està ensenyant molt a entendre el comportament humà, ja que el nostre cervell activa una sèrie de mecanismes per creure en allò que està veient, tot i que sap del cert que no és veritat. “La màgia és enganyar-te, i el cervell hi té molt a veure; creus que estàs sent lliure a escollir, però t’estan condicionant completament”.

De fet, l’Adri creu que hi ha tanta relació entre la màgia i la psicologia que vol fer el seu TDR sobre aquest tema.

La màgia ha estat la seva salvació al confinament i durant la pandèmia; l’ha ajudat a practicar, a millorar la tècnica, i a refugiar-se en aquesta gran passió per sobreviure aquests temps tan estranys.

Gràcies Adri per confiar en nosaltres i fer-nos partícips de la teva passió per la màgia!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns