María Vázquez

La Maria Vázquez té 23 anys i és una jove cambrilenca, encara que ara passa la major part de l’any a Lleó, on està estudiant el Grau de Biologia.

Des de petita es pensava que tenia clar a què es volia dedicar, però a mesura que va anar creixent, i després de fer el CFGS de Laboratori Clínic i Biomèdic a l’Institut Cal·lípolis, va canviar d’opinió i va tenir claríssim que volia estudiar Biologia, perquè és una carrera molt amplia que et permet diferents vies d’especialització.
Ens explica que hi ha dos tipus de biòlogues, les de bata; les que treballen en un laboratori, i les de bota; les que s’encarreguen de recollir mostres i fer més treball de camp. Ella es defineix més biòloga de bata, ja que els seus fronts per continuar els estudis es decanten per la reproducció assistida, l’oncologia, biologia cel·lular, entre d’altres.

Agraeix moltíssim al seu pare i a la seva mare el suport rebut per poder escollir en tot moment que estudiar, això li ha permès poder prendre les seves pròpies decisions.
Anima a tots els i les joves a què escullin el camí que els hi agrada. Destaca que no és millor o pitjor el camí que fas, sinó arribar a la meta que vols.

La Maria és un amor de noia, és de les persones que si tens la sort de tenir-la al costat, saps que sempre pots comptar amb ella. Té molta personalitat i és molt exigent amb ella mateixa, a vegades massa!

Fa tres anys que compagina Lleó i Cambrils, i el que més troba a faltar d’un lloc i de l’altre són les seves amistats. Li encantaria poder tenir-les a totes juntes en un lloc.

Gràcies Maria per aquesta conversa, és un plaer compartir una estona amb persones amb tanta energia i positivitat com tu!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns