Aleix Mas

L’Aleix té 21 anys i és un jove cambrilenc.
Enguany s’ha graduat del CFGS d’Administració i finances al Ramon Berenguer, i el curs següent començarà el Grau d’ADE.

És un noi molt extravertit, amable, i amb una mica de caràcter. Té un cor enorme, sempre fa costat a la seva família i als seus amics. Realment mai s’enfada, sempre intenta que els problemes l’afectin el mínim possible, i ho aconsegueix «fent un canvi de mentalitat i fora». No té gens de por als canvis, els afronta com oportunitats.

És un crack esquiant, porta des dels 11 anys practicant aquest esport i fa un parell d’anys es va formar com a tècnic d’esquí Alpí. Algun cop s’ha plantejat dedicar-se per complet al món de l’esquí, però ho veu més com una afició, de moment només es dedica els caps de setmana d’hivern, ja que fa de monitor d’esquí a Boi Taüll. Treballar de monitor els caps de setmana, l’implica que durant tot l’hivern ha de pujar a Boi Taüll, però se sincera al dir que no li fa gens de pal, ja que allà també té un grup d’amics i puja molt motivat. Ens queda molt clar que l’Aleix fa colla d’amics per allà on passa. Compartir el seu temps amb els seus, ja sigui amb els de Boi Taüll o amb els de Cambrils, considera que és primordial.

Actualment, està treballant de cap d’animadors al Càmping Platja Cambrils, és la primera vegada que ocupa aquest càrrec i ho viu com una experiència molt bona, se sent molt a gust. Reconeix que té moltes més responsabilitats, però tot i això sap que té totes les capacitats per fer-ho.

Aleix, moltíssimes gràcies per compartir aquesta estona amb nosaltres. Ara per ara, gaudim de veure’t per Cambrils, però sabem que a la mínima oportunitat marxaràs fora per conèixer noves experiències i noves cultures, i nosaltres t’animem perquè ho facis! Molta sort!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns