Laura Ferrando

La Laura Ferrando té 17 anys i les idees molt clares.

Està estudiant un CFGM d’impressió gràfica i disseny a Tarragona, i és una apassionada de la música; escolta de tot, però el hip hop l’enamora.

Ha estat 10 anys a l’Escola de Música de Cambrils, tocant la guitarra, l’ukele i cantant cor i fins i tot òpera. Però la música clàssica no li acabava d’omplir gaire, i va estar dos anys a la Rock and Soul de Cambrils.

És una noia empàtica, valenta i decidida, i ha sabut combinar les seves dos grans passions, escriure i cantar. Reconeix que té molta facilitat per rimar i escriure poemes, i al confinament es va decidir a treure el seu primer tema, que va tenir una repercussió tan gran (fins a 3 mil visualitzacions), que es va animar i obligar «a sortir de la zona de confort», escrivint i gravant un tema, que es va costejar ella sola.

Per ella el rap és una manera de reivindicar i denunciar les desigualtats socials, i considera que les dones no tenen l’espai que es mereixen dins aquest món. Creu que hi ha música molt sexista, però precisament per això vol fer-se veure, i reclama el seu dret a tenir el seu espai.

És original i única, i ha dissenyat el seu propi logo i nom: SURA, que vol dir «flota» en castellà, però també vol dir «creix». Dues paraules amb les quals s’identifica molt. ( @sura.022 )
Quan escriu transmet com se sent segons el moment de la vida en el que es troba, i fer-ho l’ajuda a evolucionar, avançar i comprendre’s. Li encanta que qui escolti la seva música es reconegui en ella, i que les seves cançons facin reflexionar.

En un futur es planteja estudiar el cicle de producció musical, i arribar a produir-se ella les seves cançons: «tenir independència, no vull ser un producte».

Gràcies @lauu.fc per aquesta estona tan agradable, per deixar empremta i donar exemple amb la teva música!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @lauu.fc 

Detalls
  • Contacta

    @lauu.fc 

× Pregunta'ns