Patricia Fornos

La Patricia Fornos és una jove amb molta sensibilitat i tremenda, de fet a casa li diuen “bitxo” perquè no para mai.

Recentment, ha acabat d’estudiar 1º de bat científic, i gairebé no ha pogut descansar perquè ha començat a treballar en un supermercat. És el primer cop que treballa i la veritat que està motivada perquè hi ha molt bon ambient i perquè aquests diners que guanyi els destinarà per pagar-se la universitat.
Té les idees molt clares sap que s’encarrilarà cap a la biologia i/o la química. L’apassiona el tema de poder crear vida en un laboratori. De fet, aquest era un possible tema per fer el TDR, però ho reserva per quan hagi de fer el TFG. I ha decidit fer el TDR de “Perfums medicinals”. En vàries ocasions ha experimentat l’aromateràpia, i en dies que ha estat més fluixa d’ànims això l’ha ajudat.

Fa un temps va passar una mala època, on va abusar de l’alcohol, tabac i es va arribar a autolesionar. Justifica aquest fet com una manera de concentrar el seu dolor. Gràcies a la seva fortalesa això ja ho té superat, i ha après a identificar recursos que l’ajuden a estar bé com per exemple passejar per la platja o quan fa molt de sol caminar sense sabates per la gespa, a banda de l’aromateràpia.

Ara també dedica el seu temps a fer rem a @remcambrils, va provar aquest esport l’estiu passat gràcies al nostre programa d’activitats d’estiu l’Estenedor, i està encanta perquè és un esport d’equip ”entre tots i totes ens ajudem a millorar”. De fet, ara començarà a fer de monitora de joves d’entre 12 i 14 anys.

@patricia_fornos moltes gràcies per compartir-nos el teu temps i la teva experiència. Sempre agraïm moltíssim aquestes estones tan sinceres i que ens fan reflexionar tant.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @patricia_fornos

Detalls
  • Contacta

    @patricia_fornos

× Pregunta'ns