Sebas López

En Sebas López té 27 anys i el cap ple d’idees. És constant, intens, enèrgic, curiós i molt familiar.

Se sent còmode amb la introspecció, el desenvolupament personal i l’autogestió. És budista, i segons comenta, el budisme ha estat i continua sent una manera de trobar-se a si mateix. No es resisteix a la part més dolorosa de la persona, la més humana.

En Sebas reconeix que durant la pandèmia COVID no ho va passar gaire bé, fins i tot va arribar a estar depressiu i una mica endeutat. Segons ell, ha quedat una sensació de caos social després d’aquest temps: “hi ha molt derrotisme”. Però ell ha après a trobar la part positiva a quasi tot, busca solucions i no problemes.

El budisme l’ajuda en la cerca de l’equilibri personal: “practico només per la meva vida, no com un estudiós dels nivells”. Fa temps que practica buscar la seva llum, i se sent identificat amb la filosofia del món de l’skate: “caure i aixecar-se de nou fins que surti el moviment”.

Fa anys va començar a coure una idea de projecte personal que engloba esport i cultura, i actualment aquest projecte està prenent forma conjuntament amb un grup de joves skaters i scooters del municipi. S’han posat d’acord i estan coordinant-se per constituir-se com associació, i així fer més pressió per què el món de l’skate sigui més reconegut i escoltat.

Li agrada pensar que pot deixar el seu granet de sorra a la comunitat, una visió més humana per Cambrils, i vincular-se amb el municipi: “qui es coneix a si mateix/a té un millor tracte amb la comunitat”.

Gràcies @sebasld11 per l’entrevista, i per l’energia en el projecte que va començar sent teu i ara serà de tota la comunitat!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @sebasld11

Detalls
  • Contacta

    @sebasld11

× Pregunta'ns