Adrià Cubelles

L’Adrià Cubells és un jove cambrilenc de 20 anys que desprèn energia, vitalitat i bon rotllo per allà on passa.

Aquest any ha començat a formar-se com a actor a l’escola de teatre de Barcelona Nancy Tuñon, però l’Adrià no només està interessat en la interpretació, també balla hip hop, “bachata” i salsa, canta, li agrada viatjar, toca 4 instruments, i a més acaba de publicar un llibre de prosa i poesia anomenat “Renglones de un corazón marchito”.

L’any passat se’l va prendre sabàtic per tal d’esbrinar COM arribar a ON tenia clar que volia dirigir-se, i abans d’això va viure diferents esdeveniments que el van marcar de per vida i el van fer madurar i veure la vida com la veu ara.
La mort de la seva gossa, la separació dels seus pares i sobretot una ruptura sentimental, van marcar-lo a foc, però l’empenta de l’Adri i la seva ambició van ajudar-lo a transformar el dolor en art.
D’aquestes experiències neix el seu llibre, que segons diu, descriu les etapes d’una relació començant pel final: pèrdua, idealització i realitat. Escoltar a l’Adrià parlar de l’amor ens transporta a la muntanya russa dels inicis, a la idealització de l’altre quan s’estima cegament, i a la calma de l’amor pausat i acostumat a la monotonia del dia a dia.

La publicació del seu llibre a principis d’any coincideix amb la seva etapa més egoista, entès aquest egoisme des d’una vessant molt positiva. Ha sigut capaç de fer una poesia per a tothom, clarificadora, que el fa sentir còmode i no per acontentar a ningú, sinó per pur plaer i com una teràpia.

Escoltar-lo parlar del seu llibre emociona, i admet que se sent completament despullat davant de qui el llegeixi.
Així doncs, qui vulgui conèixer a l’autor sense conèixer-lo, pot fer-ho llegint el seu llibre. El podreu trobar contactant directament amb @papicubells

Moltes gràcies Adri per compartir aquesta estona, ha estat un plaer!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @papicubells

Detalls
  • Contacta

    @papicubells

× Pregunta'ns