Sofia Caballero

La Sofia Caballero és una jove cambrilenca molt decidida i valenta, no té por a fer canvis perquè sap que quan ho fa, és per estar millor.

Actualment, està estudiant el CFGM de Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure a l’Institut Cal•lípolis. Encara està decidint que farà després, però tot apunta que seguirà amb el CFGS de condicionament físic per més tard fer INEF. Si hi ha una cosa que ens ha quedat molt clara és que no pot viure sense fer esport.

Combina tota la setmana amb les classes i l’atletisme, ja que gairebé entrena cada dia. Fa 3 anys que va començar a practicar aquest esport. Està especialitzada en salt de llargada i en salt d’alçada, i és molt exigent amb les seves marques, li agrada veure la seva evolució. Es va animar a fer aquest esport gràcies a les jornades atlètiques que feien al Vidal i Barraquer, aquí va poder descobrir una nova motivació.

Certament sempre ha practicat esport, va fer patinatge al Club de Cambrils des dels 3 anys fins als 15 anys aprox. Però va haver de deixar-ho durant 6 mesos per una lesió al genoll. Quan es va recuperar va tornar a patinar, però aquesta parada li va fer reflexionar que volia un canvi, i va decidir dedicar-se només a l’atletisme, ja que va estar un temps combinant atletisme i patinatge. Tot i que li va saber greu deixar el patinatge, perquè fins i tot avui dia ho troba a faltar, agraeix haver pres aquesta decisió, entre vàries coses perquè ara té una mica més de temps lliure.

Agraeix molt als seus pares l’acompanyament que sempre li han fet quan ha volgut fer algun canvi, ja que sempre l’han recolzat perquè creuen molt en ella.

@sofia_reca, moltes gràcies per compartir aquesta estona amb nosaltres. Continua buscant sempre el camí que et fa feliç!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @sofia_reca

Detalls
  • Contacta

    @sofia_reca

× Pregunta'ns