Marc Honrubia

El Marc Honrubia és un noi jove recentment instal·lat a Cambrils, fins ara estava vivint a Botarell. Té 19 anys i està estudiant el curs de Fotografia a l’Escola d’Art de Tarragona.

És un noi molt optimista, procura treure la part positiva a tot. No sap que és quedar-se sense fer res, sempre està maquinant projectes o treballs, sobretot, relacionats amb l’art. Pel Marc, qualsevol feina artística no és feina, li agrada tant, que fins i tot ho considera una manera d’evadir-se de tot.

Porta ballant des dels 4 anys, i en tot aquest temps ha pogut practicar diferents tipus de ball com són hip-hop, popping, dansa contemporània, ball modern i break dance, entre d’altres. Li hauria agradat estudiar dansa, però per circumstàncies personals no ha pogut i de moment s’està formant en el món de la fotografia.

Un dels projectes artístics que ha fet recentment i que potser coneixeu és l’exposició “Amb Orgull” on també han participat altres joves. La seva part està formada per 4 fotografies que tracten sobre el gènere amb l’objectiu de donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+, i un vídeo en relació amb els disturbis d’Stonewall, on es reflecteixen les primeres manifestacions de persones que lluiten pels seus drets i fins a la seva evolució actual. El vídeo el podreu veure d’aquí a uns dies al seu perfil @markaltter.

Si voleu donar un cop d’ull a altres treballs del Marc, ho podeu fer a través del perfil @altter.studio per veure les seves fotografies i a través de @frida.la.ter podreu veure el seu inici al món del drag queen. Ens explica que sempre li ha agradat aquest món, però de moment no es veu amb cor de fer cap espectacle, tot i que no descarta fer-ho més endavant.

Segons diu “L’art és la meva vida” i té clar que es vol dedicar al 100%.

Nosaltres des d’aquí t’animem que no deixis mai de lluitar pels teus somnis i no canviïs la teva essència!

Gràcies per dedicar-nos aquesta estona ☺

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @altter.studio

Detalls
  • Contacta

    @altter.studio

× Pregunta'ns