Diego Rivera

El Diego Rivera és un jove molt curiós, l’apassiona aprendre coses noves, i tot ho fa amb un gran somriure.

Actualment, està estudiant 2n del CFGM d’embarcacions d’esbarjo al @rbivcambrils. Combina la teoria amb les hores de pràctiques del curs i això fa que gairebé no li quedin hores lliures al dia. Està encantadíssim amb tot el que està aprenent. Però encara no sap que farà l’any vinent perquè li agrada aquest sector, però també és un artista! «me gusta todo del arte» De ben petit que dibuixa i escriu, i ara s’ha interessat per la música, està aprenent a tocar la guitarra. Quan vol aprendre a fer alguna cosa és molt autodidacta, s’encarrega de buscar la informació que necessita per fer-ho, sobretot tira molt de tutorials de youtube.

El temps de pandèmia no va ser fàcil tot i que buscava la manera d’aprofitar el temps dibuixant i escrivint, «me sentí fustrado, me daba rabia no poder salir y estar siempre en casa».

El Diego va néixer a Colòmbia i va venir a viure a Cambrils quan tenia 16 anys (ara en té 19) «venir a vivir a Cambrils fue el mejor regalo de Navidad que pudieron hacerme mis padres» I això és el que sent, perquè sempre havia somiat poder viatjar a Europa.

Adaptar-se al canvi li va resultar prou fàcil, ja que afirma haver après molt ràpid el català i es va interessar en formar part de diferents entitats del municipi, com són els xiquets de Cambrils, balls de bastons i la teca teatre entre d’altres. Reconeix que això li va facilitar moltíssim sentir-se part de Cambrils.

L’any passat també va ser l’Hereu de Cambrils i reconeix que això li va donar la possibilitat de conèixer molta gent i de poder visitar altres poblacions. Certament, ocupar el seu temps en aprendre coses noves i conèixer gent, és una cosa innata i admirable que té, perquè tot i gairebé no tenir temps lliure, també forma part del nostre equip d’Agents de Salut.

@diego_riverr moltíssimes gràcies per compartir aquesta estona amb nosaltres, és un plaer escoltar com algú viu la vida amb les ganes i la força com ho fas tu. Endavant amb tot el que vulguis fer!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @diego_riverr

Detalls
  • Contacta

    @diego_riverr

× Pregunta'ns