Blanca Cerdan

La Blanca és una jove cambrilenca i té 18 anys.
L’any vinent començarà a estudiar medicina a Reus, de ben petita ja tenia ben clar a què volia dedicar la seva vida.
Reconeix que aquest últim any ha estat molt dur, ja que necessitava molta nota per entrar a medicina. Tot i això, ha sabut gestionar-ho bé, estava a tope amb els estudis, però mai deia que no a estar una estona amb els seus.

És una noiatransparent, i això es nota quan la mires als ulls. És bonica per dins i per fora. Li agrada molt viure la vida, guanyar noves experiències i lluitar sempre pel que vol, això si, sempre gaudint. Es passaria la vida viatjant, ja que això li permet conèixer altres persones i altres cultures.

Fa uns 3 anys, també va descobrir que li agrada el món del lleure a partir d’una experiència viscuda gràcies al projecte de City Bound de Open Europe, on va estar compartint tota una setmana a Altafulla amb joves d’altres països. L’any següent va marxar una setmana a Berlín també amb l’entitat. En aquesta última experiència es va fixar molt en les tasques que feien els i les monitores, i va pensar que li agradaria formar part de l’equip de monitors, i la veritat, tot allò que a la Blanca se li posa entre cella i cella, o fa. Aquest estiu ha estat una setmana a Alemanya per fer la formació necessària per ser Youth Leader.
El 21 d’agost marxarà a Cracòvia, on podrà posar en pràctica tot el que ha après a Alemanya, ja que serà el primer cop que farà de Youth Leader d’un grup de joves menors d’edat. Té moltes ganes de fer-ho, perquè sap que té molt a aportar al grup.

No té por a fer aquestes sortides, i una part és gràcies al seu pare i la seva mare que sempre l’han donat suport perquè viatgi i faci coses, la qual cosa ho agraeix molt.

@blanca.cerdan estarem encantades de què ens expliquis com t’ha anat l’experiència de Youth Leader. I el curs vinent, tot i que sabem que estaràs a tope, ens agradarà molt poder veure’t de tant en tant a l’Ateneu. Molta sort en tot!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @blanca.cerdan

Detalls
  • Contacta

    @blanca.cerdan

× Pregunta'ns