Yan Gusev

El Yan té 17 anys, estudia a Cambrils des de fa anys i té esperit innovador, transgressor i creatiu.
L’any passat va presentar el seu TDR sobre l’antimoda, un concepte que li encanta i que resumeix tant el seu estil personal com una de les seves passions: el disseny gràfic i de moda.

És un autodidacta empedernit, i ha tingut l’habilitat de barrejar la passió que té per la moda amb una alta sensibilitat pel medi ambient. Així va ser com es va introduir en el disseny de roba vintage reciclada i va començar a endinsar-se en l’anomenat Up cycling, procés en què s’aprofiten objectes, en aquest cas roba, i es transformen en altres objectes de valor utilitzant la imaginació i la creativitat.

La mare del Yan el va ensenyar a cosir a mà i a màquina, i és gràcies a aquest aprenentatge que ha dissenyat i transformat diverses peces de roba. Algunes les compra i d’altres les reutilitza. Però a totes els hi dóna una segona oportunitat.
D’aquesta manera, contribueix a cuidar el nostre planeta amb una alternativa el més ecofriendly possible, i redueix així la roda inacabable del sistema capitalista de produir i produir.

Entén la roba com art, i concep les seves creacions com una galeria. A més, gràcies als seus coneixements i interès en economia i comerç, fa anàlisi de mercat per saber quin tipus de creacions es venen millor, així va creant una marca pròpia tenint en compte el que funciona realment.

A les peces del @nextlevelyan trobareu un fort caràcter atrevit i underground, d’ànima punk i provocadora. Us animem a visitar el seu perfil!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @nextlevelyan

Detalls
  • Contacta

    @nextlevelyan

× Pregunta'ns