Núria Adrián

La Núria és una cambrilenca amb molta personalitat que aposta per fer el que li agrada.

Va estudiar Psicologia a la URV, i no va ser fins a l’últim any que per casualitat va entrar a una assignatura de teatre i moviment corporal; des de llavors, les seves prioritats van canviar.

Ferma, crítica i decidida, va remoure cel i terra per seguir cercant formació en l’àmbit de la interpretació, i després de diversos intents va arribar a Barcelona per estudiar 2 anys d’interpretació actoral. Aquesta formació la va intercalar amb els estudis de Màster en Psicodrama, i actualment combina la seva vida entre una disciplina i l’altra.

Parlar amb la Núria implica endinsar-se en el món de la interpretació, i entendre per un moment què vol dir actuar: “permetre que el teu cos pertanyi per un temps al personatge que interpretes, i sentir com s’apodera de la teva ment”.
A la Núria no li serveixen mitges tintes: ha d’estudiar-se molt a fons el personatge que interpreta, saber com se sent, què pensa, com es mou, què i com ho diu… És impressionant sentir-la parlar de com ha arribat a somatitzar al seu propi cos la història del seu personatge, però alhora tenint sempre els peus a terra per separar la persona del personatge quan convé. És així com li agrada treballar, fins al final, en cos i ànima.

La psicologia (i treballar-se a si mateixa contínuament) l’ajuda molt en el món de la interpretació; a posar distància sobre com es veu en pantalla, a ser empàtica, a connectar amb els personatges. Una barreja de disciplines molt interessant i que es nodreixen mútuament.

Gràcies @concedecampbell per aquesta estona tan agradable i benvinguda de nou a Cambrils! (vestuari de @hony.thebrand).

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @concedecampbell

Detalls
  • Contacta

    @concedecampbell

× Pregunta'ns