Carla Matamoros

La Carla Matamoros és una jove cambrilenca de 19 anys, apassionada del món de la fotografia, en concret dels autoretrats. Sempre ha tingut a les seves mans alguna càmera compacta, tot i que ens ha confessat que amb els anys ha anat millorant el material.

Va decidir formar-se amb el CFGM d’Audiovisuals, però no li va acabar d’agradar perquè a ella el que més li apassiona és la fotografia i no tant dels vídeos, així que va decidir deixar de banda aquesta formació i centrar-se en el que li agrada. Ara mateix està realitzant un curs en línia de fotografia creativa i vol continuar la seva formació amb el CFGS de Fotografia de l’Escola D’art i Disseny de Tarragona.

Defineix el seu estil com a fotografia creativa, tot i que no li agrada seguir cap etiqueta. El que més li entusiasma de les fotos és el procés d’edició, i es pot passar hores i hores editant fins a quedar satisfeta amb el resultat.

La Carla reconeix que és exigent i perfeccionista, fet que li provoca, en algunes ocasions, indecisió a l’hora d’editar les fotografies. Tot i això, no li importa estar-se hores i hores amb una sola foto, ja que ella prefereix qualitat que no pas quantitat.
Sempre va acompanyada d’una llibreta on fa els seus esbossos de la foto que vol fer, això li permet planificar-se i saber quin material necessita. I és que parlar amb la Carla suposa prendre consciència de la feina que hi ha al darrere de cada foto.

Durant la pandèmia, la Carla va explorar la seva vessant més creativa, i afirma que la fotografia va ser el seu salvament en aquestes setmanes estranyes; va aprendre diferents tècniques d’autoretrat, edició i va deixar aflorar la creativitat sense límits.
Trobareu exemples dels seus treballs als seus perfils @withoushoot i @withoutfilterstuff . Us els recomanem!

Moltes gràcies Carla per dedicar-nos aquesta estona i compartir amb nosaltres la teva passió!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @withoushoot i @withoutfilterstuff

Detalls
  • Contacta

    @withoushoot i @withoutfilterstuff

× Pregunta'ns