Khaoula Merimi

La Khaoula és una jove cambrilenca, té 22 anys i aquest any ha acabat el Grau de Química a la URV.

Va començar a estudiar Química perquè la nota de la sele no li va arribar al que ella va escollir, i va entrar en aquest grau pensant que només faria el primer curs, per després canviar-se a Bioquímica o Física. A dia d’avui agraeix haver entrat a Química, perquè tot i que s’ho plantejava com un mitjà per aconseguir uns altres estudis, al 2n quatri va descobrir la química quàntica, moment en què realment es va enamorar de la carrera que estava estudiant.

Ara té clar que es vol dedicar a la química quàntica enfocada a la bioquímica, i ho defineix com «l’ús de la química física dins de la bioquímica per desenvolupar medicaments».

Acaba d’iniciar el màster en Nanociència, i de moment no pot opinar molt perquè just l’ha començat, però està molt contenta de saber que segueix el camí que realment li agrada i li fa feliç. Recorda que quan va fer 2n de bat estava bastant desmotivada per varis motius, un d’ells perquè no sabia quin camí escollir per continuar els seus estudis. Mai tenia ganes d’estudiar i l’únic que li venia de gust era quedar-se a casa. Avui ens explica que llavors no era conscient de que estava entrant en una depressió. Aquest estat d’ànim va ser el causant de no preparar-se la sele amb l’objectiu d’entrar a la carrera que havia escollit, però el que es plantejava com un error, va acabar sent la seva «salvació»: descobrir la Quïmica Quàntica.

A dia d’avui reconeix que encara té algun pensament negatiu que està aprenent a gestionar amb molta consciència, tenint present que hi ha moments què «la teva ment agafa vida pròpia» i és necessari saber-ne sortir.

La Khaoula és una noia molt autèntica, natural, molt valenta i resilient.

@mer_khaoula, moltíssimes gràcies per compartir la teva experiència amb nosaltres, no tenim cap dubte de què seràs una bona professional, molta sort!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @mer_khaoula

Detalls
  • Contacta

    @mer_khaoula

× Pregunta'ns