Albert Cuenca

L’Albert té 22 anys i una energia que encomana.

Va estudiar el CFGS d’il·luminació, captació i tractament de la imatge a Barcelona, i realment li encanta tot el que tingui a veure amb càmeres, cinema, il·luminació de teatre, fotografia, etc. Afirma que només li queda fer les pràctiques, i aquest any es planteja tornar a viure a Cambrils i deixar (de moment) la Barcelona que tant ha canviat amb la pandèmia.

Quan era petit l’apassionaven els videoclips, la manera tan original d’explicar una història barrejant música i art visual. No va trigar gaire a deixar de “veure” el què li agradava, per passar a “viure-ho”.
És així com presenta Amor en Braille, la seva primera exposició realitzada conjuntament amb companys/es de classe; un salt professional a un treball que no volen que estigui només a les aules.
L’exposició barreja 4 disciplines diferents: entrevistes (documental), fotografia, videoart i làmines en 3D. Aquesta última és la part més inclusiva del projecte, i és que han volgut adaptar el projecte perquè persones cegues puguin interpretar les fotografies, la part únicament visual.

Parlar d’amor els/les va fer comprendre que els sentiments no es poden veure, i en crear una exposició tan visual van inventar la manera perquè les persones cegues poguessin gaudir, veure, i fins i tot arribar a tocar “un sentiment”. Van contactar amb una empresa que va realitzar impressions en 3D de les fotografies i va aconseguir traslladar les imatges a un suport físic.

Si us ha picat la curiositat aquest projecte, podreu trobar més informació a www.amorenbraille.wixsite.com , i no podem explicar gaire de moment però… A Joventut us sorprendre’m ben aviat…! Estigueu atentes!
Gràcies @albertcuma , segueix treballant el teu talent!!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @albertcuma

Detalls
  • Contacta

    @albertcuma

× Pregunta'ns