Laia Font

La Laia Font és una jove inquieta i valenta de 22 anys.

De ben petita sempre ha tingut clar que la seva gran passió és dibuixar, ja que és el que més li agrada fer i el que millor se li dóna. La seva formació acadèmica sempre ha estat relacionada amb el món artístic, començant pel Bat i seguint amb Il·lustració en l’Escola d’Art de Tarragona. Més tard va iniciar Art Gràfic a l’Escola Joso de Bcn, i tot i que li agradava, va sentir que era el moment de fer un canvia a la seva vida «l’art és la meva passió i la meva vocació, però sento que també tinc altres».

Deixar art gràfic no va ser una decisió fàcil, i ho recorda com una etapa caòtica. En aquell moment on va ser molt conscient del que sentia, i molt valenta per prendre la decisió d’abandonar els estudis artístics. Va decidir prendre’s un temps sabàtic per preguntar-se on volia encaminar-se de nou «Jo no sé que va ser, però ho sentia dins que havia d’explorar més»
Actualment estudiant Educació Social a través de la UOC, i està encantadíssima.

Encara que ha fet un canvi en la seva trajectòria acadèmica, en la professional continua treballant d’il·lustradora. Ara mateix té diversos projectes relacionats en els quals hi està treballant. Afirma que en un futur li agradaria poder trobar l’encaix entre Educadora Social i Il·lustració.

Gràcies @laia_fontart pel teu temps i t’animem a incorporar la teva art innata amb els teus nous coneixements en àmbit social, estarem encantades de poder-ho veure.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @laia_fontart

Fotos
Detalls
  • Contacta

    @laia_fontart

× Pregunta'ns