Daniel Crespo

El Daniel Crespo és un jove cambrilenc obert a experimentar molts camps de l’àmbit artístic. Té 20 anys i actualment està vivint a Barcelona.

Està estudiant a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia a Barcelona. Estudiar aquí té un punt estratègic per trobar més possibilitat com a mag.

Fa molts anys que domina el tema de la màgia «la mágia siempre ha estado en mi vida». Va descobrir aquest món gràcies al joc de les 6 cartes de Juan Tamariz, i va voler professionalitzar-se en les tècniques.

Als 16 anys va començar a estudiar un curs en línia de 2 anys de Màgia amb Borja Monton. I va continuar formant-se en aquest àmbit artístic amb el bat artístic, i un curs de teatre a Buenafuente’s Actors, a l’escola d’Arts Escèniques de Reus. Aquest curs li va permetre aprendre eines d’actor per utilitzar-les a la seva feina de mag, ja que va poder crear-se un personatge.

Actualment, està a 2n d’art dramàtic a Barcelona, aquí ha pogut treballar a més a més una part de performance i poesia, i és que va molt fort per aquesta via. Durant el primer any a l’escola va viure un desengany amorós, i això li va fer obrir-se a la poesia de tal manera que està acabant d’escriure un llibre, amb el fil conductor de l’amor i la carxofa (la carxofa ve de «Oda a la alcachofa» de Neruda, un regal molt significatiu que li va fer un profe), i que possiblement el podrem llegir a finals d’any.

El seu proper pas possiblement sigui deixar l’escola, però vol continuar a Barcelona per estudiar interpretació i potser també s’aventura al cant, encara que no ho té del tot clar.

El que si té clar és que començarà a fer classes de màgia i ho combinarà amb bolos a diferents establiments de Barcelona. Perquè no hi ha dubte que la seva vocació és la màgia, i tota la formació que fa és per conèixer altres arts i nodrir aquesta màgia que fa, i així deixar de ser un mag per ser un artista mag.

@mag_dani moltes gràcies per aquesta estona tan agradable! Continua escoltant-te per entendre el que necessites i esperem poder llegir aviat el teu llibre. Molta sort!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @mag_dani

Detalls
  • Contacta

    @mag_dani

× Pregunta'ns