Pau Senserrich

El Pau Senserrich té 20 anys, i és un jove artista i emprenedor.

Des dels 6 anys que compagina la seva vida amb la música. Va començar a l’escola de Música de Cambrils, i amb 9 anys va marxar a l’Escolania de Montserrat fins a 2n de l’ESO. Aquesta experiència li va donar la visió de la feina de músic. Té un gran estigma de l’art en general «no podria viure sense art o sense música».
Va continuar la seva carrera al conservatori de Vila-seca on va cursar els estudis superiors.
Aquesta passió per la música va portar-lo amb 15 anys a participar en la creació de @viverridsgrup.

L’any passat va acabar el CFGS d’Audiovisuals i Espectacle a Barcelona, i això li ha donat la possibilitat de treballar esporàdicament al Teatre Fortuny de Reus de tècnic de so.

Un cop va acabar els seus estudis, va apostar per donar llum a un projecte que ha estat elaborant durant 5 anys. Aquest projecte es diu @xerrich_music , i està format per ell i el seu germà Martí.

Van trobar un productor a qui els hi va agradar la seva música i van gravar un «EP» (un disc compost per 4 cançons) a l’Estudi Beat Garden de Barcelona «Estem molt contents que algú donés valor a la nostra música i que ens volgués ajudar, i hem pogut mig pagar-ho gràcies a la subvenció de Joventut» Aquest mes també gravaran un videoclip amb @sinestesic_av «aprofitem tots els recursos que tenim a nivell local»

Reconeix que la pandèmia no ajuda a que ara sigui el millor moment per fer música, però també reconeix que estan fent molta feina i estan vivint un procés molt bonic, amb molta il·lusió. Actualment, es troben en el punt d’assajar molt per presentar el seu projecte i poder anar tancant molts concerts.

Tot i que està enfeinat, li surt de manera innata treure més temps per col·laborar amb el @gentdemar i el @festival pròleg.

@pausenserrrrrrich, moltes gràcies per compartir la teva experiència amb nosaltres! Tenim moltes ganes de conèixer totes les cançons de Xerrich. Esperem poder veure’t moltes vegades dalt d’un escenari i gaudir de la teva música.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @pausenserrrrrrich

Detalls
  • Contacta

    @pausenserrrrrrich

× Pregunta'ns