Elena Aguirre

L’Elena Aguirre te 19 anys, és cambrilenca d’ànima i li corre art i inspiració per les venes. Des que te memòria ha tingut inquietud per l’art, el dibuix, l’escultura i la fotografia.

Als 10 anys els seus pares li van regalar la seva primera càmera, amb la que va poder investigar més a fons el món de la fotografia. Als 16 anys li van regalar la rèflex compacta que encara ara l’acompanya, i amb la què va iniciar Belles Arts a la UB. L’any que ve farà tercer, i s’especialitzarà en fotografia. No està d’acord en allò de que hi ha carreres que no tenen sortida; ella té clar que ha de fer el què li agrada, aprendre a treure’s les castanyes del foc i buscar-se la vida. I és que l’Elena s’apunta a tot, és vital, dinàmica i molt predisposada.

El que més li costa de la seva feina/passió és posar un preu, ja que s’ha trobat amb persones que no valoren l’esforç que hi ha darrera de cada sessió, tot i que cada cop pren més força per fer valer la seva feina.

Tot i que ara viu a Barcelona i és conscient de les oportunitats què la gran ciutat ofereix, afirma que sempre tindrà un espai al seu cor per Cambrils, i li encanta el ritme i qualitat de vida que aquí es respira.

Te projectes pendents què de moment no han pogut sortir a la llum degut a les restriccions, però podeu fer una ullada al seu perfil professional d’IG @0050.jpg i fer-vos a la idea dels seus treballs, de la seva passió i de la seva mirada.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns