Àlex Fernández

L’Àlex Fernández és un cambrilenc de 20 anys inquiet, treballador i molt apassionat per la dansa.

Va estudiar el batxillerat artístic i va iniciar els seus estudis a l’escola Nancy Tuñón de Barcelona. Quan el COVID va aterrar a les vides de tothom, es va trobar estudiant teatre de manera online, i va decidir no continuar des de casa aquests estudis.

Donat que des dels 14 anys practicava ball, es va endinsar completament en la dansa i va iniciar els seus estudis a l’escola Tribu Urbana Center de Barcelona, on està aprenent Hip Hop, freestyle, acrobàcia, etc.

Actualment, combina la dansa (perquè s’hi vol dedicar professionalment) amb el CFGS de condicionament físic, que li permetrà ser entrenador personal o dirigir classes a un gimnàs, amb l’objectiu de complementar els seus estudis de dansa.

Hi ha dies que es passa 8 hores assajant: popping, comercial dance, sexystyle… i es prepara per competir més endavant. En tot el seu recorregut ha comptat amb molt suport familiar, i la seva mare sempre li ha dit que es dediqui al que realment estima.

Quan l’Àlex parla del ball se li il•lumina la cara, i té molt clar l’objectiu de dedicar-s’hi per nodrir-se d’aquesta disciplina. Li encantaria en un futur poder pujar a un escenari i fer un musical, i és que l’Àlex porta a la sang l’espectacle.

Molta força @alexxfernaandez_ i segueix els teus somnis com fins ara… segur que els aconseguiràs!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @alexxfernaandez_

Detalls
  • Contacta

    @alexxfernaandez_

× Pregunta'ns