Júlia Garcia

La Júlia Garcia és una jove de 19 anys decidida, simpàtica i molt professional.
Des dels tres anys ha estat vinculada al món de l’art, sobretot de la dansa. Fa uns anys va marxar a viure a Barcelona per estudiar al conservatori de l’institut del Teatre, on es va especialitzar en dansa espanyola (clàssica i contemporània), fins que una lesió la va apartar temporalment d’aquest món.

Tot i que diu que els canvis li fan respecte, la realitat és que s’adapta a tot el que li vingui. Després de la lesió, va decidir estudiar maquillatge professional, àmbit en el qual ara es troba activa i motivada.
Escoltar-la parlar del món del maquillatge apassiona i sorprèn: és interessant descobrir el gran esforç que hi ha darrere de cada maquillatge, i saber que no té res a veure el maquillatge per un telenotícies o per un concurs.

No para mai i es busca molt bé la vida; ha maquillat voluntàriament a estudiants de moda, per tal d’obrir-se camí i donar-se a conèixer. També s’ha especialitzat en estètica d’ungles per finançar-se part del material de maquillatge professional. Col·labora amb una marca de pintaungles arran d’un concurs al qual es va presentar durant el confinament. Us recomanem que doneu un cop d’ull a les seves obres d’art a @yay_mynails . També està treballant en un projecte que barreja fotografia, astrologia i maquillatge, una combinació espectacular que presentarem més endavant!

La Júlia compta amb l’ajuda i col·laboració indispensable de la seva germana, que li fa de model quan convé i li està dissenyant la pàgina web que estrenarà d’aquí a poc temps. Reconeix que gràcies a la seva germana el confinament no va ser tant greu, ja que entre les dues fan un equip genial.

Un exemple d’adaptabilitat, esforç, superació i professionalitat. Gràcies @yua_mua per aquesta estona i molta sort l’any vinent, tot i que estem segures que no et farà falta!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @yua_mua

Detalls
  • Contacta

    @yua_mua

× Pregunta'ns