Júlia Vernet

La Júlia és una jove cambrilenca, té 20 anys i està estudiant 2n de Periodisme a la URV.

És una noia amb caràcter, divertida i amb molta facilitat per relacionar-se amb altres persones.

Des de fa temps dedica la seva vida als estudis i al futbol, i tot i que no li queda gaire temps lliure per fer plans amb els i les amigues, reconeix que per ella això no és un gran sacrifici, ja que busca la manera de trobar un equilibri.
Porta des dels 7 anys jugant a futbol. Va començant jugant a l’escola, i després ha anat deixant la seva petjada per diferents equips del territori, com són el Cambrils Unió i el CF Reus, equips on ha estat jugant diversos anys. Aquesta temporada va començar a jugar a l’equip sènior femení del CD Riudoms, on juguen a Primera Nacional.

Quan la Júlia està a la pista es transforma: li pugen les pulsacions i treu tot el seu caràcter.
Segons ens explica, una qualitat imprescindible per fer funcionar un equip és l’empatia, i ella en té molta. Connecta amb cada membre del seu equip, i es cuiden entre elles.

La Júlia nota una evolució al voltant de l’esport femení: cada cop hi ha més noies esportistes, fet que facilita que les noies puguin tenir més referents femenines. En el seu cas, la seva referent és la Marta Torrejón, jugadora del FC Barcelona Femení. Tot i això, ens explica que encara han de continuar lluitant per aconseguir les mateixes condicions/beneficis que un equip masculí.

@juliavernet_15 , moltes gràcies per compartir aquesta estona amb nosaltres! Continua donant guerra a la pista!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @juliavernet_15

Detalls
  • Contacta

    @juliavernet_15

× Pregunta'ns