Estrella Torres

L’ Estrella és una cambrilenca de 16 anys en procés de canvi i acceptació personal.

Actualment està cursant 4 d’ESO a la UEC de Cambrils, i es sent molt agraïda de poder continuar els seus estudis aquí, i de rebre suport per part dels i les professionals que hi formen part.
Recorda el seu pas per l’Institut com una etapa no gaire bona per varis motius, entre ells la relació amb el professorat i amb altres joves del centre.

Reconeix haver patit situacions desagradables relacionades amb el seu físic en l’etapa de l’institut, i el malestar que això li provocava era tan gran que la va afectar en tots els àmbits de la seva vida: relacions amb família i amistats, hàbits no gaire saludables, disminució de l’autoestima, etc.

Va entrar en una roda d’autodestrucció, de faltes de respecte amb els demés i sobretot amb ella mateixa. Aquesta dinàmica barrejada amb consums de substàncies, descontrol d’horaris i baixa autoestima, van suposar un punt d’inflexió en la seva vida.
El nivell de maduresa de l’Estrella sorprèn per l’edat que té i per la relfexió que és capaç de fer: ha après dels seus errors i ha après a demanar perdó, a la seva família i a ella mateixa. “ Antes no sabia decir que no, me culpaba de todo, y eso me traía problemas. Ahora no pienso en la gente, soy feliz, me quiero y confío en mí misma”.

Està en procés d’estimar-se, d’acceptar-se, de reconciliar-se, i tot això des del respecte i la consciència. S’emociona quan parla de la seva germana i la seva mare, amb les que afirma tenir una connexió profunda.

Agraïm de tot cor la confiança que has dipositat en nosaltres @_laaa.paiisaana_ , el teu relat desprèn lluita i valentia, i estem segures que ja reculls l’amor i el respecte que has anat sembrant.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @_laaa.paiisaana_

Detalls
  • Contacta

    @_laaa.paiisaana_

× Pregunta'ns