Aina Caparrós

L’Aina és una jove cambrilenca. Té 18 anys i recentment ha acabat d’estudiar el Bat.
L’any vinent voldria estudiar el CFGS d’Integració Social.

És una noia hipersensible i molt emocional, i això fa que sempre estigui disposada a ajudar a altres persones. A més, té el do de ser molt autodidacta i creativa, quan li interessa algun tema s’encarrega de buscar i trobar tota la info necessària per conèixer més.

Fa un parell d’anys va aprendre a fer ganxet a través de tutorials i ara està ficada en el món de les joies. Un dia va descobrir aquest món a través les xarxes, on va veure unes arracades fetes a mà que li van encantar i això li va despertar la curiositat d’esbrinar més sobre el tema. Un cop sabia els materials que es necessiten, va començar a fer proves i en veure que se li donava la mar de bé, va decidir formalitzar aquest projecte obrint-se un perfil a l’insta i al tik-tok per mostrar els seus materials. Si voleu donar una ullada al que fa l’Aina amb tant d’amor podeu entrar a @joyveboutique . Al principi, totes les comandes eren de persones del seu voltant, però a poc a poc ha anat ampliant gràcies a la difusió que ha fet a través de les xarxes.

Ens confessa que quan es posa a fer arracades s’oblida del món, és capaç de no fer gens de cas al mòbil i fins i tot d’oblidar-se de menjar. Ens queda molt clar que és una feina que l’apassiona! De fet, li agradaria que aquest hobbie en algun moment pogués ser la seva feina del dia a dia obrint una botiga en línia. I a més, li encantaria compartir el seu projecte amb la seva germana que treballa amb flors preservades, qui ha estat tota una referent per a ella.

Aina, moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquesta estona i per explicar-nos amb tanta il·lusió el teu projecte. Et desitgem molta sort!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @joyveboutique

Detalls
  • Contacta

    @joyveboutique

× Pregunta'ns