Helena Gonzalez

L’Helena Gonzalez és una jove de 21 anys aventurera, treballadora, valenta i amb una gran passió: el futbol.

Als 14 anys se’n va anar a uns campaments a Boston per estudiar anglès i entrenar futbol (és davantera), i assistien entrenadors que es fixaven en el talent i habilitat al futbol per reclutar joves. Ella va ser una de les escollides.

A partir d’aquí es va preparar un seguit de proves, exàmens i seleccions per tal d’entrar a la UAH (The University of Alabama in Huntsville), i a part d’estudiar el graduat en ADE de màrketing, entrena a l’equip de la Universitat. Estudiar a Amèrica és molt car (40 mil euros l’any!), per això l’Helena compta amb una beca que li paga l’equip de futbol del qual en forma part.

Com tot a la vida, viure als Estats Units té la seva part bona i la seva dolenta. L’Helena comença per la llista positiva, i esmena sobretot les oportunitats que hi ha tant en l’àmbit laboral, com acadèmic, personal, esportiu…etc. L’estil de vida a la universitat és envejable: tenen campaments per temàtiques, clubs especialitats, i en tot fan infinitat d’esdeveniments
Però si hi ha alguna cosa que l’Helena enyora de Cambrils és la vida al carrer: allà les ciutats són enormes i molt disperses, tothom va en cotxe, ningú fa vida als carrers i no es socialitza com aquí, la gent fa molta vida en família.
També enyora el menjar i la dieta mediterrània, ja que allà tenen costum de menjar fora de casa, i la majoria d’opcions que trobes són de “fast food”.

Va viure la pandèmia COVID a Alabama; es van aturar tots els entrenaments, i la Universitat va adaptar el 100% del contingut a format virtual. La part més dura per ella va ser la lesió que va patir just en aquests mesos, un trencament del lligament anterior creuat i de menisc, que va ser operat a Alabama i va passar la recuperació amb la seva parella, lluny de la família.

Afirma que els seus pares són els encarregats d’haver sembrat en ella i en la seva germana la passió per viatjar, i estan desitjant jubilar-se per passar-se mig any a Amèrica amb l’Helena, i l’altre mig a Itàlia amb la seva germana.

En un futur, es veu clarament vivint als EUA amb la seva parella i la seva empresa (que muntarà aviat quan hagi acabat el màster de gestió de finances), que combina les seves grans passions: ADE i el futbol.

Endavant @helenagjaume amb tot el que et proposis, ets un exemple a seguir!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @helenagjaume

Fotos
Detalls
  • Contacta

    @helenagjaume

× Pregunta'ns