Maria Taggi

La Maria Taggi és una cambrilenca de 16 anys, que estudia 1er de bat a l’Escola Elisabeth de Salou.
Estudia el bat científic perquè li encanta la biologia, però encara no té clar a què es dedicarà. El que si que té molt clar la Maria és que l’atletisme forma part de la seva vida.

El practica des dels 11 anys, i fa competició des dels 12. Ens explica que hi ha diverses disciplines, i ella està especialitzada en la disciplina de fons i mig fons.

Quan parla d’aquest esport es nota que es sent còmoda, com quan algú sap que està fent el que ha de fer: «no tinc sensació que hauria d’estar a un altre lloc ni fent un altra cosa».
També li passa quan ha de conciliar entre estudis i atletisme: no considera que sigui un esforç inassumible, ja que afirma que «quan més activitats fas, més t’organitzes. Així aprofito molt millor les hores d’estudi si després sé que he d’anar a entrenar».

Amb les seves amistats troba molt recolzament, ja que si algun dia no pot quedar o no pot sortir, mai es sent ni jutjada ni criticada, sinó respectada. Porta una vida molt sana (ni beu ni fuma), i també el seu grup d’amistats ajuda a que això sigui així.
Amb la seva germana comparteix molt més que sang: les dos entrenen i es porten molt bé, com amigues.

La darrera competició que ha fet ha estat el campionat d’Espanya de cros a Oviedo, on representant a Catalunya van quedar en primera posició, i en individual va quedar cinquena.

Si la Maria pensa en futur, veu l’atletisme molt present a la seva vida: «practicar-lo m’allibera, em tranquil·litza. Em fa feliç!»

Gràcies l’entrevista @mariaataggi , segueix buscant allò que et fa feliç!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @mariaataggi

Detalls
  • Contacta

    @mariaataggi

× Pregunta'ns