Pep Carmona

El Pep Carmona és un jove cambrilenc de 20 anys que estudia un PFI de cuina i serveis de restauració a @escolahoteleria.

La seva etapa a l’ESO va tenir alts i baixos, i reconeix amb sinceritat que no ho va passar gaire bé. Tant és així, que fins i tot va apartar de la seva vida una de les seves grans passions: el dibuix.

Però el Pep és un noi amb empenta, decidit, amb les idees clares i una opinió molt argumentada de tot el que fa. I és que es dedica al dibuix eròtic, i ha de lluitar cada dia per fer respectar la seva feina.

Quan explica la seva història s’entén que el Pep no ha tingut un camí fàcil: ha dibuixat durant un temps d’amagat, tant de les amistats com de la família. Fins i tot algun cop ha patit assetjament d’altres persones per fer aquest tipus de dibuix.

Ell defensa que «una persona és totalment lliure de dibuixar el que vulgui, i cadascú és responsable de mirar el que li agrada».

Segons comenta, la societat és molt hipòcrita, ja que rebutja més un dibuix eròtic que una imatge real pornogràfica. Ell dibuixa tant cossos masculins com femenins, i tot i que s’ha trobat persones molt crítiques amb la seva feina, especialment amb els cossos nus femenins, reconeix que té més encàrrecs de dones que volen veure’s dibuixades a elles mateixes en anime.

I és que com bé diu el Pep, «el dibuix no és més que línies inconnexes que generen una forma que tú reconeixes com un cos despullat».

És molt conscient que no es dedicarà per sempre al dibuix eròtic, però la seva única manera de destacar i començar a guanyar-se la vida en aquest món tan complicat ha estat aquesta. Segons ens explica, els grans artistes «mangakas» també van començar així per tal de cridar l’atenció.

També confessa que no saber dibuixar roba va ser clau.

Actualment fa feines per la segona millor web de còmic eròtic de parla hispana, té una pàgina web amb el seu equip i treballa en dos còmics alhora.

A més de rebre de tant en tant assetjament per les xarxes, s’enfronta a una censura ferotge dels seus comptes, especialment Instagram. Això dificulta que pugui mostrar la seva feina i rebre possibles encàrrecs. De fet no podem etiquetar-lo perquè fa tres dies li van esborrar el seu compte amb tots els seus dibuixos. El podreu trobar al seu compte de Twiter @PelKing1

El Pep és generós, i regala 3 consells a qui es vulgui dedicar al dibuix:
1) Forma un equip, rodeja’t d’amics i amigues que et recolzin.
2) Si tens una gran idea, planifica’t.
3) Si has d’enviar algú a la merda, fes-ho. Que no et condicioni el que pensen de tu.

Gràcies Pep per la conversa sincera i revolucionària, ens has descobert una nova manera de veure un món que desconeixíem.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
    Detalls
      × Pregunta'ns