Clarelis Ibarra

La Clarelis és una cambrilenca establerta des de fa uns mesos a Miami Platja. Té 19 anys i està estudiant el CFGM d’Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Abans d’especialitzar-se en serveis socioculturals s’estava formant en arts gràfiques, però va decidir deixar-ho, ja que no li acabava d’agradar.
Ara està encantada amb el que està estudiant, perquè ajudar a altres persones és la seva gran passió, ho porta a la sang. D’això se’n va adonar a la Creu Roja, fent de voluntària al banc d’aliments i també com a monitora infantil.
Al llarg dels dos anys que va durar el seu voluntariat, van confluir dos grans àmbits als quals es vol dedicar a la seva vida: ajudar a qui ho necessiti i treballar amb infants.
També és una enamorada del manga, i gràcies a d’aquest món va conèixer a la majoria dels que són els seus amics i amigues.

Qui la coneix sap que la Clarelis és inquieta, s’apunta a tot, té moltes habilitats, i sempre somriu. És amable i simpàtica, i li agrada ocupar el seu temps i provar coses noves. També és molt exigent amb ella mateixa, i si crea alguna cosa «hande made», insisteix fins que el resultat sigui satisfactori.

Tenir-la d’amiga és un gran privilegi, per la seva alegria, bondat i predisposició.

Gràcies @_1iiisss_ per dedicar-nos aquesta estona!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @_1iiisss_ 

Detalls
  • Contacta

    @_1iiisss_ 

× Pregunta'ns