Lis Gonzàlez

La Lis González té 19 anys i està estudiant el Grau de Criminologia a la UAB.

És una jove extravertida i no li agrada posar-se barreres als reptes que li van sorgint al dia dia. Ens ha confessat que el seu truc per superar-se és evitar dir «no» als reptes, tot i que ens ha deixat clar que sap dir «no» quan és necessari.

Fa un any que viu a la Vila Universitària de la UAB, on comparteix pis amb 3 noies més. Reconeix que a la UAB hi ha un ambient molt agradable, la defineix com una ciutat petita amb diferents cultures on la gent no es jutja.
Es considera una noia amb sort per dos motius:
1) quan va arribar a la UAB no coneixia a ningú, i des del primer moment es va sentir molt acollida
2) ha encertat a la primera els estudis escollits, li agrada molt el que està estudiant.

Ara mateix se sent amb el cor dividit en dos, ja que quan està a Barcelona enyora les amistats de tota la vida, el caliu de la família, passejar per la platja i la tranquil·litat. I quan està a Cambrils enyora la llibertat i les noves amistats que ara mateix té a Barcelona.

A la Lis, també li agrada el món de l’Art, abans d’escollir la carrera de criminologia li rondava pel cap l’opció de fer Belles Arts, però va decidir deixar de banda aquest pensament, ja que aquest àmbit ho veu més com a un hobbie i no pas per dedicar-s’hi. Creu que no podria trobar la mateixa sortida que amb criminologia, perquè creu que s’ha de destacar i tenir molta sort.

Des de sempre ha tingut molta traça per dibuixar, i segons diu, és heretada.
El temps lliure del confinament li va donar lloc per descobrir-se un nou talent: pintar quadres, però no al paper o al llenç, sinó a la cara.
Ha començat a pintar la cara dels seus amics i amigues, l’esquena i fins i tot ha començat a dissenyar dibuixos per convertir-se en tatuatges. De moment no cobra per això, considera que no pot aportar suficient qualitat al no tenir estudis.

Des de Joventut donem valor a la teva creativitat, i per això us compartim la experiència de la @lisxgnz i us deixem un dels seus treballs per a que li pugueu fer un cop d’ull.

Ànims i endavant!

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @lisxgnz

Detalls
  • Contacta

    @lisxgnz

× Pregunta'ns