Àlex Gimeno

L’Àlex Gimeno és un cambrilenc de 23 anys inquiet, curiós, respectuós, amable i amb moltes ganes d’aprendre.
Des de petit li han agradat els cotxes i el seu funcionament, i les matemàtiques més que les lletres. I així va ser com va decidir estudiar el grau d’enginyeria mecànica, que just acaba de finalitzar. Reconeix que han estat anys molt durs, però alhora molt enriquidors.

Quan estudiava 3r de carrera va fer un viatge que va suposar, personalment i professionalment, un abans i un després en la seva vida. Va fer un voluntariat amb wwoof i va marxar (en bicicleta!) a Itàlia, on va conviure amb dues famílies que vivien en harmonia amb el medi ambient i els seus valors: “va ser una experiència molt bonica que em va fer adonar que no fa falta tant per viure i ser feliç”.
El viatge va ser dur, moltes hores sol, enyorant família i amistats… però alhora li va permetre obrir encara més la seva ment, aventurar-se a fer encara més coses, a conèixer gent i a entendre altres formes de concebre el temps lliure.

Va ser a partir d’aquí que va decidir que en finalitzar el grau estudiaria el màster en energies renovables.
L’Àlex transmet passió per tot el que fa, no es planteja una vida en la qual hagi de formar part d’un cercle consumista, sinó que treballa el fet “d’acontentar-me i agrair el que tinc”.

El seu recorregut com a voluntari no va finalitzar en aquest viatge, sinó que va ser un inici: també ha estat voluntari de Greenpeace i ha organitzat batudes de recollida de plàstics a la platja: “tenia ganes d’actuar al costat de casa i revertir la situació”.
Actualment, fa de voluntari a @goodkarmaprojects , una ONG que desenvolupa projectes i iniciatives d’educació, sensibilització i acció mediambiental pel planeta.

En un futur es visualitza al sector de les energies renovables, però cedint el coneixement a les regions més pobres energèticament, i poder així posar el seu granet de sorra.

Gràcies per aquesta estona tan interessant @alex.gimeno , és realment esperançador conèixer persones compromeses i sensibles que dediquen la seva vida a conservar i cuidar el medi ambient.

Comparteix a les xarxes!
Detalls
  • Contacta

    @alex.gimeno

Detalls
  • Contacta

    @alex.gimeno

× Pregunta'ns